Van der Vorm Engineering is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van bouwconstructies. Sinds de oprichting in 1980 houdt het bureau zich bezig met bouwkundige en waterbouwkundige constructies in beton, staal en hout.

We streven altijd naar een flexibele, klantgerichte en vooral resultaatgerichte werkwijze. Hierin onderscheidt Van der Vorm Engineering zich in pragmatische en concrete oplossingen. De constructie staat centraal, niet alleen in het werk, maar ook in de werkwijze!

Binnen het bureau zijn zelfstandige projectgroepen werkzaam die verantwoordelijk zijn voor de constructieve uitwerking binnen de planning, het binnen budget ontwerpen, het creatief meedenken met mede-ontwerpers, het volgen van de BIM-protocollen en de controle van de kwaliteit van ‘eigen’ werk en dat van de uitvoerende partij(en).

Bij de uitwerking van een project besteden wij veel aandacht aan de bouwmethodiek en dimensionering van de constructie. Voor een project worden verschillende bouwmethodieken onderzocht. Op die manier streeft Van der Vorm Engineering naar de optimale oplossing, waarbij rekening gehouden wordt met de gewenste flexibiliteit en integratie van o.a. installatietechnische voorzieningen. De projectgroepen zorgen voor de juiste communicatie in het bouwproces. Hierin wordt de betrokkenheid van de projectgroep in het voortraject tot en met de uitvoering met veel enthousiasme en plezier ingevuld!