De constructie is op te delen in twee torens, geplaatst op de 2e verdieping (plint) die de twee torens naar onderen toe met elkaar verbindt.

De plint t/m de 3e verdiepingsvloer heeft een hoogte van 11,10 m, waarbij het middengebied een daktuin bevat met een hoogte van 7,80 m. Deze is omsloten door de twee torens (noord en zuid) en woningen op de 2e.

De constructie van de plint bestaat uit een in het werk gestort betonskelet in een combinatie van voornamelijk kolommen, voorgespannen breedplaatvloeren en verzwaarde stroken voorzien van VZA, t.p.v. de torens zullen in het werk gestorte wanden, kolommen, balken en vloeren het betonskelet vormen.

De voornaamste functie op de 1e verdiepingslaag is een berging, de 2e verdiepingslaag heeft een combinatie van woonfunctie en daktuin/dakterras.

De noordelijke toren heeft een hoogte van 77,90 m (23 verdiepingen incl. dak), de zuidelijke toren heeft een hoogte van 36,15 m (10 verdiepingen incl. dak).

Het betonskelet van de torens is opgebouwd uit in het werk gestorte dragende wanden en vloeren (getunneld) waarbij ter plaatse van de 1e verdiepingvloer op een aantal posities balken onder de wanden zijn geplaatst vanwege een overgang naar kolommen. De liftschachten worden uitgevoerd in prefab beton. Beide torens zijn bestemd voor wonen.